Πάνω απ’ όλα είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση , που επενδύουμε στη δουλειά μας όλη μας την αγάπη και το μεράκι για το Ελληνικό Ελαιόλαδο .

  • Η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο μέσα σε οικόπεδο 5.500 τ.μ. συνολικής επιφάνειας 550 τ.μ. , που βρίσκεται στο 9ο χλμ. ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας .
  • Τυποποιεί και μεταπωλεί Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο , ελαιόλαδο , πυρηνέλαιο και σπορέλαια .
  • Τα λάδια αποθηκεύονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές , που εξασφαλίζουν την άψογη συντήρησή τους . Η τυποποίηση γίνεται σε γυάλινες φιάλες , πλαστικές συσκευασίες και μεταλλικά δοχεία απο 0,25L εως 10L . Τα προϊόντα μας διατίθενται επίσης και σε χύμα μορφή.
  • Η εταιρία μας διαθέτει όλες τις εγγυήσεις που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων της , όπως HACCP , και το σήμα EL με κωδικό EL 40295 από το Υπουργείο Γεωργίας , που πιστοποιεί την καταγωγή ( Ελληνική ) , την ποιότητα και τα στάνταρς παραγωγής του Ελληνικού Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου . Επίσης , η εταιρία μας διενεργεί συνεχείς ελέγχους ποιότητας ελαιολάδου με δικά μας μηχανήματα ελέγχου ποιότητας που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας.

ΣΤΟΧΟΙ – ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Στόχος της εταιρίας είναι η δυναμική της εξάπλωση στο εξωτερικό και η διάδοση της ανώτατης ποιότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου , με στόχο την αναγνώρισή του ως « εξαιρετικού » και « μοναδικού » σε σχέση με τα προερχόμενα από άλλες παραγωγές χώρες. 

GALLERY

Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil

Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil Vavliakis Olive Oil